Kuusamon jokien Catch & Release -kilpailu

 

Kuusamon Tärppi Oy ja Tapio Ojala tmi yhteistyössä Visionin kanssa haastavat  kesän 2011 kalastajat vapauttamaan isot nousutaimenet Kuusinki-, Kitka- ja Oulankajoella. Ajatuksenamme on, että vaihtoehtoisesti kalan ottamiselle sen voisi päästää takaisin jatkamaan sukuaan.

 Asian tiimoilta järjestämme kilpailun, jonka palkinnot ovat: Isoimman taimenen vapauttajalle palkinnoksi vapaavalintainen Vision Cult perhovapa ovh. 540,-. Kaikkien vapauttajien kesken arvotaan Vision XLA perhokela 329,-

Kilpailun säännöt: Kalasta oltava kuva, mitta ja vähintään yksi todistaja. Saamapaikka ja päivämäärä tulee myös ilmoittaa. Kala on kuvattava ja mitattava nopeasti, että kala säilyisi vioittumattomana. Mieluummin kalaa pidettäessä osittain vedessä. Ilmoitukset Kuusamon Tärppiin sähköpostilla kuusamon.tarppi@pp.inet.fi  15.9.2011 mennessä.

Kilpailun tarkoitus on herätellä catch & release kulttuuria meidän joilla ja sitä myöten ehkä saisimme siiman päähän jatkossa enemmän kaloja. Emme paheksu ruokakalan ottajia sääntöjen puitteissa ja kilpailuun osallistuminen on täysin jokaisen oma valinta.

Jos saamme aikaiseksi tästä hyvän jutun, niin asiasta saadaan juttua Pohjolan perhokalastus lehteen kuvien kera yms.

Ps. Mittanauha ja kamera mukaan varmuuden vuoksiJ ja kireitä siimoja toivottaa Tapio Ojala ja Kuusamon Tärppi