Kuinka liityn jäseneksi?

Sivun kuva Kuinka liityn jaseneksi - Kuinka liityn jäseneksi?Jos haluat liittyä yhteisömme sisäpiiriin ja saada sivustomme uusimmat uutiset ensimmäisten lukijoidemme joukossa suoraan sähköpostiisi, kannattaa liittyä tämän kalastusaiheisen sivustomme jäseneksi. Liittyminen onnistuu täyttämällä sivustolta löytyvä liittymislomake. Liittyminen on maksutonta ja liittyneille jäsenille lähetetään automaattisesti monipuolinen ja kiinnostava uutiskirjeemme.

Liity jäseneksi

Jos haluat liittyä kalastusaiheisen sivustomme jäseneksi, sinun tulee käydä läpi muutama yksinkertainen vaihe. Täytä ensimmäiseksi näppärästi sivustoltamme löytyvä liittymislomake. Varmista erityisen tarkkaan, että sähköpostiosoitteesi on voimassa ja että se on kirjoitettu oikein. Kun olet tarkastanut lomakkeelle kirjoittamasi tiedot, lähetä lomake. Saat tämän jälkeen vahvistuslinkin sähköpostiisi. Klikkaa linkkiä ja vahvista liittymisesi suosittuun kalastajien sisäpiiriin. Samalla tilaat monipuolisen kalastusaiheisen uutiskirjeen.

Muistathan, että voit aina perua kalastusaiheisen uutiskirjeemme tilaamisen, jos sinusta tuntuu, ettei uutiskirje sittenkään palvele tarpeitasi. Tämä onnistuu klikkaamalla uutiskirjeestä löytyvää peruutuslinkkiä. Sinun ei siis tarvitse perustella uutiskirjeen perumista meille millään tavalla eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin klikata linkkiä. Näin poistut automaattisesti postituslistaltamme. Uutiskirjeemme on kuitenkin niin monipuolinen ja se auttaa pitämään perhokalastuksesta kiinnostuneen lukijan ajan tasalla lajin tapahtumista ja muista mielenkiintoisista aiheista, että uskomme sinun viihtyvän uutistemme parissa ja saavan niistä arvokasta lisätietoa!

Miksi kannattaa liittyä sisäpiiriin?

Innovatiivisen kalastussivustomme jäseneksi ja sisäpiiriin kannattaa liittyä monestakin syystä. Ensinnäkin saat jäsenenä ja uutiskirjeen tilaajana ensimmäisten lukijoiden joukossa tietoa uusimmista uutisistamme ja mielenkiintoisimmista artikkeleistamme. Jaamme sivustollamme esimerkiksi rahanarvoisia vinkkejä lainojen kilpailuttamiseen ja yhdistämiseen liittyen. Näiden vinkkien avulla kalastaja voi esimerkiksi rahoittaa uusien kalastustarvikkeiden hankkimisen tai kauan suunnitellun kalastusreissun. Lainojaan yhdistelemällä kalastaja voi säästää yllättävän paljon rahaa, jonka hän voi käyttää rakkaan harrastuksensa kuluihin. Samalla hän vähentää lainojen hoitamiseen liittyvää stressiä ja siihen menevää aikaa. Näin hänelle jää entistä enemmän paukkuja rakkaalle harrastukselleen.

Kun saat uusimmat uutisemme ensimmäisten lukijoiden joukossa, pääset myös halutessasi kommentoimaan niitä ensimmäisten joukossa. Tällä sivustolla saat mahdollisuuden jakaa parhaat kalajuttusi muiden innokkaiden sivustomme lukijoiden kanssa. Jakamasi kokemukset ja elämykset voivat puolestaan inspiroida muitakin lukijoita tekemään harrastuksestaan entistä monipuolisemman ja saamaan siitä entistä enemmän irti – helposti, näppärästi ja aikaa säästäen!