Lähdössä kalaan? Kilpailuta samalla myös lainat

Olisitko arvannut, että samaan aikaan, kun valmistelet kaiken tarvittavan kalareissua varten, voit jättää lainahakemuksen vetämään ja kilpailuttaa lainat kätevästi samalla, kun kalastat? Vaikka tämä voi aluksi kuulostaa mahdottomalta idealta, on se luotettavan lainojen vertailupalvelun ansiosta tänä päivänä täysin mahdollista.

Näin kilpailutat lainat samalla, kun kalastat

Ilmaisten lainojen vertailupalveluiden ansiosta sinulla on mahdollisuus kilpailuttaa vakuudettomat kulutusluotot, joustolainat, yhdistelylainat ja pikalainat vaikka samaan aikaan, kun lähdet kalastamaan. Lainojen kilpailutus on nykyisin erittäin tärkeä osa vakuudettomien lainojen hakuprosessia, sillä useamman lainatarjouksen pyytäminen auttaa selvittämään, mistä pankista tai rahoituslaitokselta on mahdollista saada kaikkein edullisimmalla korolla varustettua lainaa.

Kilpailuta samalla myos lainat 2 - Lähdössä kalaan? Kilpailuta samalla myös lainat

Lainatarjousten pyytäminen voi kuitenkin olla uuvuttavaa, jos joudut täyttämään useita lainahakemuksia ja odottamaan eri luotonmyöntäjiltä lainatarjouksia jopa useamman vuorokauden ajan. Jos puolestaan jätät lainahakemuksen lainojen kilpailutukseen erikoistuneen Rahoitu – palvelun tehtäväksi, voit saada useita lainatarjouksia yhdellä lainahakemuksella vaikkapa samaan aikaan, kun käyt kalalla.

Näin lainojen kilpailutus onnistuu käytännössä:

  1. Valitse sopiva lainasumma ja laina-aika.
  2. Täytä lainahakemus, tarkista tiedot ja lähetä lainahakemus.
  3. Samalla, kun lähdet kalaan, lainojen vertailupalvelu vertailee parhaat lainatarjoukset puolestasi ja järjestää ne paremmuusjärjestykseen edullisimmasta kalleimpaan.
  4. Kun palaat kalasta, voit tutustua rauhassa lainatarjouksiin, verrata lainaehtoja ja valita sopivan lainatarjouksen.
  5. Hyväksy lainatarjous kätevästi verkossa omilla verkkopankkitunnuksilla ja toimita tarvittavat liitteet luotonmyöntäjälle, jos niitä edellytetään.
  6. Lainasopimuksen allekirjoittamiseen jälkeen lainarahat voidaan maksaa tilillesi jopa saman vuorokauden aikana.

Kilpailuta samalla myos lainat 1 - Lähdössä kalaan? Kilpailuta samalla myös lainat

Lainojen kilpailutus on helppo ja turvallinen tapa löytää markkinoiden edullisin lainapalvelu joustavilla lainaehdoilla. Voit kilpailuttaa lainat ilman sitoumuksia, joten mikäli lainojen korkotaso ei miellytä, voit jättää lainahakemuksen sikseen ja kokeilla halutessasi myöhemmin uudestaan esimerkiksi pienemmällä lainasummalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *